VECKOBREV
v.6

1-2:an

Denna veckan arbetade vi med
skrivträning och läsning.
Hälsningar från 1-2:an

3-4:an

Måndag
Dom skrev i sina dagböcker . Mikel läste i boken som hete Hemligheten på perrong 13. Dom läste och jobbade i svenskaboken. Sedan fick vi rast. NO. Dom jobba i NO böckerna. MATTE. Morgan visa inte något på tavlan. Vi jobba i Matteböckerna. Musik. Vi spela rock and rool.
 Tisdag. Idrott. Vi hade pingpong och tenis. MATTE. Vi jobbade i matteböckerna. Sedan hadde vi matte igen .NO. Vi gjorde ett enstrument.
Onsdag. Vi hade bild. Optiskilloskon.NO. Vi jobbade i böckerna med elektricitet. Sen hade vi matte och då arbetar vi med minus. Vi hade dubbelpass.
Torsdag
Började vi med historia och då jobbade vi med tankekartor och texter om järnåldern. Sen hade vi syslöjd, då virkar vi och några syr med maskin. Sen har vi svenska och då läste Mikael högläsning och vi fick läsa tyst, Nathalie har börjat LUS:a oss igen. Efter maten fortsatte vi med svenska och då skrev vi faktatexter om landskap. Sista lektionen slutade 3:orna och 4:orna hade engelska. De hade hörövningar och gick igenom nytt kapitel.
Fredag
Började vi med med Idott och då spelade vi ping pong och tennis. Bollkontroll. Nu har vi svenska, vi har haft förhör av veckans ord och fortsatt på faktatexter. Efter maten har vi matte med Morgan.
 
Trevlig helg
Hälsningar Emil och Waldemar.
 

5-6:an

Från och med nu kommer klass 5-6 inte att skriva ett veckobrev tillsammans och lägga ut här. Eleverna får istället i läxa att muntligt varje fredag berätta för sina föräldrar vad de gjort under veckan. 
:)