London 2017

loading...


På måndagen flög vi till London, vi lämnade Åmål kl. 03.00 och flyget lyfte kl. 08.00. När vi landade letade vi upp motellet vi skulle bo på. När vi hade checkat in gick vi till Oxford street och shoppade. Vi tittade också i Hamleys, Europas största leksaksbutik på 7 våningar, vi gick också till Picadilly cirkus och tittade på levande statyer och folk som dansade. På kvällen gick vi ut och åt pizza.

På tisdagen gick vi till Madame tussauds och tittade på vaxdockorna. Inne på Madame tussauds fick vi även åka ett tåg och så tittade vi på en 4D film, det var jättehäftigt. Efteråt åt vi på pizza hut, vi tog sedan de röda bussarna till Buckingham palace och till Big ben och the London eye.Vi satt länge i solen utanför the London dungeon och tittade ut över Westminister bridge. På kvällen åkte vi på sightseeing med bussarna och åt fish and chips.

På onsdagen åt vi frukost på motellet sen gick vi på Oxford street och handlade på bland annat Primark. Sen var det dags att packade ihop oss. Vid lunch åkte vi till flygplatsen och flög hem. Vi landade i Gardermoen kl. 20.00 och där stod Mikael och väntade på oss.