VECKOBREV

1-2:an

Hejsan!
På torsdag (4/6) åker F-2 till biblioteket och lånar nya böcker, de elever som inte fått sitt lånekort får det då.  Detta medför att ni som vårdnadshavare får lämna tillbaka böckerna då sommarlovet nalkas. Om det skulle vara några bekymmer med återlämningen, ber vi er att kontakta skolan få fort ni kan.

Hej!
Vi på skolan förbereder oss för eventuell stängning av skolan. Vi inväntar vad/hur rikstad och regering beslutar i ärendet. Vi kommer att ge information löpande om vad som gäller och sker. Vi kommer i nuläget att förbereda material och böcker för eventuell hemundervisning. Vi lärare kommer då att vara anträffbara under skoltid, på mail och skoltelefon. Årskurs 1-2 samt årskurs 5-6 kommer att få ett inlogg till gleerup.se för att kunna använda digitala material, om detta blir aktuellt. Övriga klasser kommer att få vidare information om detta.

3-4:an

5-6:an